İnternette Doğru Medyum Hocayı Bulmak

Artık sosyal medya ve internet ile istenen her bilgiye ulaşılabiliyor. Her ne kadar arada yanlış ve eksik bilgiler çoğunlukta olsa da, eğer araştırma doğru şekilde yapılırsa, hayatınızı değiştirebileceğiniz isimlerle tanışmanız mümkün. İnternet, artık dünyanın ne ücra kasabasıyla bile iletişim kurabilmenizi, tam olarak ihtiyacınız olan kişiyi bulabilmenizi sağlıyor.

Eskiden manevi ihtiyaçlar için insanlar köy köy, şehir şehir dolaşıp medyum hoca ararken, artık karşınıza basit bir Google aramasıyla onlarca farklı medyum dökülüyor. Bunların pek çoğu sahte veya işini bilmeyen amatörler olsa da, eğer nereye bakacağınızı bilirseniz, gerçekten bir çalışma yaptırabileceğiniz, kesinlikle sonuç alacağınız medyum hocalarla da karşılaşmanız mümkün.

İyi bir medyum hocayı ararken bakmanız gereken ilk yer hocanın referansları. Çalışacağınız medyum hoca daha önce nerelerde görülmüş, hangi çalışmaları yapmış, ne kadar memnun kalınmış gibi derin bir araştırma içerisine girmeden hiçbir şekilde medyum hoca ile çalışmamalısınız. Örnek vermek gerekirse, Medyum Ali Hoca gibi, daha önce pek çok haber sitesinde röportaj vermiş, çalışmaları ile insanların sorunlarını çözüme kavuşturmuş bir insan üzerine yapmanız gereken araştırma süreci anlatılabilir.

Medyum Ali Gürses hakkında araştırma yaptığınız zaman karşınıza çıkanlardan görebileceğiniz üzere, çok sayıda medya kuruluşu kendisini mercek altına almış, yaptığı çalışmalarla ilgili röportajlar yapmış. Özellikle vefk ve rızık açma gibi konularda başarılı olduğunu defalarca yazan gazeteler, hocanın profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiği çalışmalardan ve hakkındaki yorumlardan da bahsetmiş.

İyi medyum hoca ararken öncelikle çalışacağınız hocanın böyle bir yerde isminin geçip geçmediğini kontrol etmelisiniz. İnsanlar ve medya manevi ilimlere şüpheyle yaklaşırken, tüm bunlara rağmen bir medyum hoca hakkında yorum yapıyorsa, bu kişinin başarısız olma ihtimali oldukça düşüktür.

Buna ek olarak, yine Medyum Ali Hoca üzerinden ilerlemek gerekirse, hoca hakkında yapılan yorumları da incelemeniz gereklidir. Çok sayıda yorum sitesi mevcut ve bu sitelerde yer alan yorumlar, gerçek kişilerin deneyimlerinden, yaşadıkların alınma. Bu sitelerde gördüğünüz yorumlar doğrultusunda, Ali Hoca gibi isimlerin hangi çalışmalarda ne kadar sürede başarıya ulaştığını okuyabilirsiniz.

Özetlemek gerekirse, bir medyum hoca arayışı içerisindeyseniz, arayışınız boyunca mutlaka iyi bir araştırma yapmalı, her şeyi mantık süzgecinden geçirerek ilerlemelisiniz. Aksi takdirde karşınıza dolandırıcılar ve sahtekarlardan başka bir şey çıkmayacaktır.

Leave a comment